Koji su principi lijevanje položaja strojeva odljevaka?

Koji su principi lijevanje položaja strojeva odljevaka?

Teorijom skrućivanja alata za lijevanje istraživanja i proizvodnje iskustvo, utvrditi izlijevanje pozicija treba uzeti u obzir princip.

1, važan dio alatnog stroja lijevanja treba smjestiti u donji dio. Strojevi za betoniranje manji metalni strojni alat je očvrsnuo Statički tlak gornji metala i ugovorenih i kompaktni.

2, važno obradom površine treba biti dolje ili stajati uspravno. Iskustvo pokazuje da pore, nemetalnih uključaka i drugi nedostaci pojavljuju u površini prema gore i dolje površine ili stranu fasade je obično glatka, mogućnost grešaka su male, pojedinačne obrade površina mora biti prema gore, je primjeren za veću obradu margina kako bi se nakon obrade ne pojavi oštećenja. Raznih površina alata je ključ površine, ne smiju imati očne bolesti, pore, strojevi za betoniranje troske rupe, pukotine i skupljanja i druge nedostatke, i zahtijeva organizaciju guste i uniforme, da se osigura da tvrdoća vrijednosti unutar i navedeni raspon.

3, tako da stroj avion velikog zrakoplova ili je naginje. Za veliki stan odljevaka, nagibni može se koristiti kako bi se povećala metalne površine diže brzinu, odljevci strojeva kako bi se spriječilo pijesak ožiljak ožiljak oštećenja. Nagnite lije, ovisno o veličini kutija s pijeskom, vrijednosti i općenito upravlja na 200 ~ 400 mm lanac.

4, treba osigurati da lijevanje može biti ispunjen. Za betoniranje tankih dijelova, tankih dijelova treba u pola ili smješten ispod izlijevanje staze kako bi izbjegli greške kao što su izlijevanje, hladno i tako dalje.

5, treba biti koristan alat za lijevanje skupljanja. Za skupljanje legure ili debljine lijevanje struktura je neujednačena i sklona skupljanju, strojevi za betoniranje skupljanja lijevanja treba dati prioritet uvjete o redoslijedu skrućivanja, postavljanje ponudi i igrati r OLE od ustaje.

6, kako bi se izbjeglo vješanje pijesak, visi pijesak pijesak ili konzola jezgra, lako pod jezgre, okvir i test. Iskustvo pokazuje vješanje pijesak u okviru lije polako rušiti. Strojevi odljevaka je nezgodno staviti jezgru vješanje na pola. Konzola pješčana jezgra nije stabilan, lako izvrtati pod djelovanjem metalnih uzgona, to treba pokušati izbjeći. Osim toga, da se brine o jezgri, okvir, praktičnost inspekcije.

7, bi trebao biti okvir položaja, iz položaja i alata hlađenje pozicija u skladu. Lak udarac kalup je ne samo veliku količinu rada, ali i lako za nanijeti pijesak srž pokreta, strojevi odljevci iz pijeska, pa čak i vatru i drugih oštećenja.