Mehanizam miješanja pijeska djelovanja strojeva odljevaka četiri boda

Mehanizam miješanja pijeska djelovanja strojeva odljevaka četiri točke:

Glavna funkcija od pijeska-miješanje strojevi odljevaka je ravnomjerno pomiješati prašak svake grupe, vlagu i vlažne gline i gline tijesto nanosi na pješčane površine, što je performanse pijeska vrste da se prilagodi obliku. Postoji nekoliko vrsta Glina pijesak mikser u ljevaonica poduzeća u Kini: valjak tip, tip rotora, balans kotača vrsta i kontinuirano tip. Velika proizvodnja automobilskih ljevaonici, zahtjevi brze pijeska miješanje, kvalitetan pijesak. Rotora tipa mikser također zadovoljava oba zahtjeva. i mnogi ručna izrada serije nisu vrlo velike ljevaonice, još uvijek veliki broj tip valjka pijesak mikser.

Dodavanje kvaliteta ugljena u prahu na mokri pijesak odljevci strojeva može spriječiti lijevanje od proizvodnje ljepljive pijeska, ali također može smanjiti otpornost površine odljevaka značajno.

Mehanizam njegovog djelovanja je uglavnom kako slijedi.

(1) teorija klima-filma izolacije raspršivanje usitnjenog ugljena u oblikovanju pijesak proizvodi puno smanjuje gas, koje tvore sučelje pijesak/metala da formira sloj plina film, koji sprečava rastaljenog željeza od bušenja u pješčana zrna pore vrsta pijesak.

(2) koloida tijelo brtvljenje teorija T-utorom tablica-vrsta pijeska od ugljena u prahu postaje čvrsta, tekućine i plina trofazni gel, proširenje glija tijelo može blok pješčana zrna pore, strojevi za lijevanje spriječiti rastaljenog željeza bušenja u pješčana zrna pore.

(3) plinska oksidacije teorija hlapivih frakcija raspršivanje usitnjenog ugljena je piroliza na visoke temperature i plinskoj fazi, rezultat in velik iznos smanjenja plinova, što može spriječiti oksidaciju željeza tekućine i izbjegavati kemijska reakcija između željeznog oksida i kvarc pijesak.

(4) svijetle ugljika protiv vlaženja teorija lije kad ugljena u prahu u test platforma pješčanih taloga svijetle ugljika dobro žitarice, depoziti na površini pješčana zrna, strojevi za lijevanje tako da pijeska su mokre tekuće željezo, a u rastaljeni željezo je spriječio prodiru u pore pješčana zrna od površinske napetosti. Razlikuje se od mehanizma lijevanog željeza platforma, poznato je da nepostojan, svijetle ugljena i koksa troske glavni utjecajni faktori utjecaj ugljena u prahu na pijesku kontrolu.