Strojevi odljevaka površine popravak metoda za kvarove na Hide

Površine odljevaka strojeva popravak metoda za nedostatke sakriti

Lijevanog željeza platforma, tablicama, lijevano željeznu ploču, alatni strojevi odljevaka u procesu proizvodnje neizbježno će se pojaviti neki mali nedostaci. Mali Buzhi Yu re-strojevi odljevaka, da postoje neke mali nedostaci strojevi odljevaka kako riješiti ovaj problem?

1. gips ljepilo

Jednostavno, opsežan strojevi Castingss, generalni popravak ne zahtijeva naknadnu obradu, i nema posebnu snagu tvrdoće zahtjeve. Dodana vrijednost takvih strojeva Castingss je relativno nizak.

2. zavarivanje

Više od 90% proizvođača ljevaonica odabrali zavarivanje riješiti proizvodnje u oštećenja strojeva odljevaka. Zavarivanje popravak zbog korištenja metala punila (zavarivanje potrošni općenito odgovara strojevi odljevaka materijal), zavarivanje performanse mogu u osnovi zadovoljavaju standard kovina, i jednostavan rad, visoka zavarivanje učinkovitosti, mnogi proizvođači priznati i pouzdani. Trenutno na tržištu, više vrsta aparata za varenje, koristi se u defekt popravka, općenito su sljedeće:

Za zavarivanje: lijevanog željeza, lijevanog čelika zavarivanje više korištenje na tradicionalan način.

Prednosti: popravak velikih nedostataka, visoka učinkovitost.

Nedostaci: spoj pregib na tvrdoće je previsoka, unutarnji stres, sklona pukotine, općenito morate toplinske obrade u susret zahtjevima obrade. I treba da zavarivanje uvjeti, unutarnje lako proizvesti pore, troske i drugi sekundarni nedostaci.

TIG zavarivanje: preciznost strojeva Castingss (legure čelika, nehrđajućeg čelika preciznost strojeva odljevci), aluminijske legure umrijeti strojevi za betoniranje koristiti Argon luk za zavarivanje za zavarivanje. Dio kalup proizvodnja i popravak proizvođača, ali i korištenje za zavarivanje za popravak plijesni oštećenja.

(1) prednosti: visoka zavarivanje učinkovitost, preciznost veći nego za zavarivanje. Više vrsta zavarivanja žice, nehrđajući čelik, aluminijske legure proizvoda na koji se najčešće koristi može koristiti za zavarivanje, snage naučiti visoko.

(2) nedostaci: za popravak kvara, popravak mali nedostaci (puči, očne bolesti), zbog utjecaja je prevelika, postoje tragovi rubu bazena. Zavarivanje čelika ima tvrdo mjesto. Zbog topline, zavarivanje u boji strojevi Castingss ili tankih dijelova, lako proizvesti toplinu izobličenja. Operativni zahtjevi su više.

3. hladno zavarivanje stroj

Početak 21 stoljeća, rođenje nove tehnologije popravka, zavarivanja zbog izratka topline je vrlo mala, je hladno Zavarivač. Nakon nekoliko godina razvoja, zavarivanje stroj program smjera i tehnologija su veliki razvoj, je bio u popravku tržištu zauzima veliki udio. U skladu s popravka kategorije proizvoda su: postavljanje stroja i EDM popravak aparata za zavarivanje.

4. nadriliječnik

Korištenje trenutačan visokofrekventno pražnjenje princip će tijesto (0.05-0.20 mm) Zalijepi na površini obratka, Maksimalna debljina svakog tijesto debljine isto zavariti, kvalitetu zavarivanja ovisi o iscjedak je jedinstven. Pogodno za obratka habanje, obrada tolerancije popravak, kalup tržištu ima utjecaja. Stroj može također biti zavarivanje u prahu (ili obradu otpada), ispunjen u defekt (kao što su očne bolesti), nakon pražnjenja popravak. Nakon popravka izratka boja je mala. Nedostatak je da brzina popravka je sporiji.

Zajednički nedostatak hladno zavarivanje stroj i prostor za je da zavarivanje učinkovitost nije visoka kao što je zavarivanje stroj i argona luk za zavarivanje, ali njegove izuzetne prednosti da se ljudi vole hladno zavarivanje kada popravak mm defekta i obrada površine defekt.