Kako kontrolirati temperaturu lijevanja ventil Casting?

Kako kontrolirati temperaturu lijevanja ventil Casting?

Svake godine u proizvodnji ventila lijevanje, često zbog ulijevanja temperatura otpad baci oko 20% temperature lijevanje lijevanje i lijevanje površina kvaliteta je usko povezana, stoga, za poboljšanje prinosa lijevanje ventil, trebate kontrolirati ulijevanja temperatura.

1, najviša temperatura ulijevanja. ventil lijevanje Pouring temperatura je previše visoko će uzrokovati pijeska, posebno sa složena pješčana jezgra odljevaka, kada lije temperatura ≥ 1420 ℃ kada otpada povećao, izlijevanje temperatura od 1460 ℃ kada otpad do 50%. Stoga, lijevanje lijevanje temperaturu treba kontrolirati na najvišim 1420 ℃ ispod.

2, najniža izlijevanje temperatura. ventil lijevanje prilikom ulijevanja temperatura je niža od 1380 ℃, nakon obrade lijevanog željeza ispod kože naći jedna rupa, rupa promjera općenito 1 ~ 3mm. U nekim slučajevima su samo 1-2 rupe, i te rupe će se pojaviti s malom količinom tekuće šljake. Istraživanja su pokazala da ovaj nedostatak se odnosi na točenje temperatura, a kada je izlijevanje temperature iznad 1380 ° C, ventil lijevanje će proizvoditi takve nedostatke.

Ukratko, može se vidjeti da lijevanje lijevanje temperaturu treba kontrolirati na 1380 ~ 1420 ℃. Osim toga, izlijevanje temperatura je preniska najčešći razlog je prije ulijevanja, rastaljenog željeza u otvoreni kutlača za dugo vremena za prijevoz i boravak i topline. ventil lijevanje s kutlača pokriti s toplinska izolacija materijala, gubitak topline može se značajno smanjiti.