Faktori koji utječu na kvalitetu odljevaka strojeva

Faktori koji utječu na kvalitetu odljevaka strojeva

Stroj za trošenje i stabilnost, izravno utječu na točnost stroj za održavanje života.

Postoje mnogi faktori koji utječu na kvalitetu odljevaka strojeva. Prvi je dizajn procesa lijevanja. Kako bi se utvrdilo lijevanje geometrije i veličine radnih uvjeta i svojstava metalnih materijala, to je potrebno uzeti u obzir racionalnost dizajn sa stajališta lijevanje legura i lijevanje proces karakteristike, koje je, očito veličine učinka i skrućivanja i skupljanje, stres i drugim pitanjima, kako izbjeći ili smanjiti sastav bakreni dijelovi segregacije, deformacije, pucanje i druge nedostatke.

Drugi moraju imati razumnu lijevanje proces. Prema strukturi lijevanje, težina i veličina, lijevanje legure karakteristike i uvjete proizvodnje, strojevi za betoniranje odaberite odgovarajuće pod-površina i oblika, jezgra metoda, razumne skup lijevanje tetiva, hladno željezo, ustaje i iz sustava. Se osigurao pristup visoke kvalitete odljevaka.

Treća je kvaliteta sirovine za lijevanje. Metalnih uključaka, Vatrostalni, goriva, tokova, izmjenjivači i ljevaonica pijesak, pijesak veziva, boja i drugih materijala, ispod standarda kvalitete, učinit će odljevaka proizvesti pore, rupice, troske, ljepljive pijeska i drugih nedostataka, koji utječu na pojavu lijevanje kvaliteta i unutarnje kvalitete, ozbiljno odljevci će biti otpisan.

Četvrti je proces rada, strojevi za betoniranje razviti razuman postupak operacije postupcima poboljšati tehničku razinu radnika, tako da ispravnu primjenu pravila.