Rasprava o četiri razloga valjanog lijevanja koji se okreće crnoj

Rasprava o četiri razloga za lijevanje ventila koji postaju crni

U području strojne obrade, zbog posebnosti odljevaka ventila, pojavit će se crni fenomen u procesu korištenja. Koji je razlog za to?

1. Unutarnji razlozi. Mnogi proizvođači lijevanja ventila u lijevu, strojnu obradu, neće raditi na čišćenju, a neki čak i jednostavno crijeva vode, to je teško završiti čistim. I površina agensa za lijevanje, tekućine za rezanje, tekućine za saponifikaciju i drugih korozivnih tvari i drugih mrlja, ubrzat će crnu brzinu lijevanja kalupa.

2. Utjecaj vanjskog okruženja. U određenim uvjetima temperature i vlažnosti, lijevanjem će biti vrlo lako izgledati oksidacijska crna ili pljesniva situacija, u stvari, to se određuje karakteristikama samog lijevanja.

3. Nezadovoljan dizajn procesa. Valve lijevanje u čišćenju ili pritisku nakon tretmana nepravilne, dat će casting pljesniv, crna stvoriti određeni uvjet, ubrzati formiranje plijesni. A ako izbor sredstava za čišćenje ima snažnu koroziju, može uzrokovati i koroziju i oksidaciju odljevaka.

4, upravljanje skladištem nije na mjestu. Lijevanje se pohranjuje na različitim visinama skladišta, a plijesni su različiti.