Lijevani dijelovi građevinskih strojeva ostat će brzo razdoblje razvoja

Kina industrija građevinskih strojeva od malih do velikog, brzog razvoja, sada je postala kompletan asortiman proizvoda, inovacijski kapacitet se povećava, potražnja na tržištu je vrlo jaka proizvodnja sunca. Pogotovo u posljednjih nekoliko godina, industrija građevinskih strojeva kako bi se ubrzao tempo razvoja, promicanje proizvođača odljevaka građevinskih strojeva ne samo da povećava proizvodnju, tako i sadržaj tehnologijske tehnologije također raste. Međutim, Kina industrija građevinskih strojeva nije optimistična za ovaj problem: male tvrtke, koncentracija u industriji je niska, struktura proizvoda je neracionalna, neovisna sposobnost inovacija, oprema i tehnologija unatrag, visoki unos, visoka potrošnja, visoka onečišćenja, niska učinkovitost, niska učinkovitost Razvoj načina ističe da je industrijska baza još uvijek krhka. Ubrzati poboljšanje kineskih inženjerskih strojeva koji proizvode lijevanje, tehnološke inovacijske sposobnosti, jačaju industriju istraživanje i razvoj proizvodnja, učenje, istraživački zglob, postao je prioritet.

Analitičari industrije istaknuo: Kineski građevinski strojevi odljev regionalnih karakteristika više prepoznatljiv, formirao je "Yangtze River Delta" regiji, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i drugim mjestima ljevaonica industrije klastera. Koncentracija industrijske aglomeracije na tim područjima pomoći će stvoriti više mogućnosti za suradnju, kako bi se osposobljavanje, financiranje, razvoj, marketing, izvoz i drugi aspekti interakcije, te promicali razvoj industrije lijevnih strojeva.

Posljednjih godina brzi razvoj industrije građevinskih strojeva, uglavnom u nizvodnoj industriji za promicanje industrije, industrija inženjeringa strojeva, također je posljedica brzog razvoja industrije građevinskih strojeva, kako bi industriji građevinskih strojeva donijeli razvojne mogućnosti. U 2013, Kina je građevinskom strojevima industrija veličina tržišta dosegla 149,19 milijardi yuana, što je porast od 24,1%.

010 prihodi industrije građevinskih strojeva će dosegnuti 400 milijardi eura, povećanje od više od 25% u 2015. godini doseći će više od 890 milijardi, prosječno više od 17%, tržišni izgledi su vrlo optimistični o stopi rasta BDP-a, sljedeći pet godina industrija će uvesti u pravi razvoj vrha.

Industrijska investicijska odluka mreža objavljena "2014-2018 Kina je građevinski strojevi izvješće o istraživanju tržišta" pokazuje da je Kina industrije za lijevanje građevinskih strojeva u narednih nekoliko godina i dalje održavati brzi razvoj razdoblju. Brzi razvoj kineske industrije lijevanja građevinskih strojeva posljedica je brzog razvoja domaće industrije strojeva, povećanja domaće potražnje za odljevcima, s druge strane, međunarodno tržište lijevanja postaje sve aktivnije, a izvoz volumena odljevaka raste iz godine u godinu. Dakle, iz okoliša, industrija investicijskog lijeva, tržišni prospekt je širok.

Suočiti se s ogromnim tržišnim prostorom, uspostavom centara za istraživanje i razvoj, usredotočujući se na tehnološke inovacije; ojačati razvoj novih proizvoda i poboljšanje performansi strojeva; usredotočiti se na osnovna i budućnost istraživanja, na hibridni i inteligentni bager prema naprijed, za poboljšanje lokalnog tržišta robnih marki Dijeli će igrati ulogu

S obzirom na postojeće nedostatke, broj domaćih proizvođača domaćinstva ima ili je pronašao kratko vrijeme kako bi poboljšao konkurentnost marke metode. Istodobno, poduzeća trebaju ojačati istraživanje i razvoj i proizvodnju dijelova kako bi se povećala udio dijelova; poboljšati inteligenciju proizvoda, informacije, razinu automatizacije, bogate značajke proizvoda; sveobuhvatno poboljšavaju ukupnu pouzdanost proizvoda i postupno smanjuju kvalitetu proizvoda između Europe i američke praznine.