Građevinski strojevi za betoniranje ostat će brz razvoj Period

Kina je industriji građevinskih strojeva iz male velike, brzom razvoju, sada je postao kompletan asortiman proizvoda, Povećanje inovacijskog kapaciteta, zahtjeve tržišta je vrlo jaka sunca industrije. Posebno u posljednjih nekoliko godina, industriju građevinske mehanizacije dodatno ubrzati tempo razvoja, promovirati izgradnju strojevi odljevaka proizvođači ne samo da povećava proizvodnju i proizvod tehnologije sadržaja je u porastu. Međutim, Kina je građevinske mehanizacije industrija nije optimističan o problemu: malih poduzeća, industrijske koncentracije je niska, strukturi proizvoda je iracionalan, nezavisni inovacija sposobnost, oprema i tehnologija unatrag, visoko ulazni, visoka potrošnja, visoka zagađenja, niska učinkovitost, niska efikasnost razvoja kako ističe industrijska baza je još uvijek slab. Ubrzati poboljšanje Kina je inženjerstvo strojeva lijevanje proizvoda, tehnološke inovacije sposobnosti, jačanje industrije istraživanja i razvoj proizvodnje, učenje, istraživanje zglob, je postao prioritet.

Shang Pu konzultantske industrije analitičari istaknuo: Kina je Građevinski strojevi odljevaka od regionalne karakteristike više karakterističan, formira "Yangtze River Delta" regije, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i drugim mjestima ljevaonice industrija klastera. Koncentracije industrijskih aglomeracija u tim područjima će pomoći stvoriti više mogućnosti za suradnju, tako da trening, financija, razvoja, marketinga, izvoza i drugim aspektima interakcije, i promovirati razvoj izgradnje strojevi za lijevanje industrije.

U posljednjih nekoliko godina, brzi razvoj industriji građevinskih strojeva, uglavnom u nizvodno industrije za promicanje industrije, inženjerstvo strojevi za lijevanje industrija je također zbog brzog razvoja industriji građevinskih strojeva, u industriji građevinskih strojeva kako bi mogućnosti za razvoj. U 2013, Kina je Građevinski strojevi industrija tržišne veličine do 149.199 milijarde juana, što je porast od 24,1%.

2010 Građevinski strojevi industrija prihoda do 400 milijardi, povećanje od više od 25% u 2015. će doći do više od 890 milijarde, u prosjeku povećanje od više od 17%, tržište outlook je vrlo optimističan da će stopa rasta BDP-a, u narednih pet godina u industrija izazvat će pravi razvoj na vrh.

Shangpu konzultantske industrije ulaganja odlučivanja mreže izdao "2014-2018 Kina je Građevinski strojevi tržište istraživanje izvješće" pokazuje da Kina je građevinske mehanizacije lijevanje industrije u narednih nekoliko godina još uvijek održavati brzi razvoj razdoblje. Brzi razvoj Kine građevinske mehanizacije lijevanje industrije je zbog brzog razvoja domaćih strojeva industrije, povećanje domaće potražnje za odljevaka; s druge strane, međunarodna tržišta postaje sve više i više aktivni i izvoza odljevaka povećava godine. Dakle, iz okoline, investicija lijevanje industrije, tržište izglede je široko.

Lice veliko tržište prostor, osnivanje istraživačkih i razvojnih centara, s naglaskom na tehnološke inovacije; ojačati razvoj novih proizvoda i poboljšanje performansi tehnologija stroj; se fokusirati na osnovne i napredne istraživanja, hibridni i inteligentni bager naprijed, za poboljšanje lokalne marke tržište udio će igrati ulogu.

S obzirom na postojeće nedostatke, broj proizvođača domaćih domaćin su ili pronašli kratkom vremenu poboljšati brand konkurentnost metoda. U isto vrijeme, poduzeća bi trebao ojačati istraživanja i razvoj i proizvodnja dijelova za poboljšanje udio dijelova; poboljšati proizvod inteligencije, podaci, automatizacija razini, bogate značajke; sveobuhvatno poboljšanje ukupne pouzdanosti proizvoda, i postupno smanjiti kvalitetu proizvoda između Europe i SAD-a jaz.