Građevinski strojevi odljevaka razmjera ceste

Opsežan razvoj vertikalno i horizontalno širenje proizvoda u život znatno, nastaviti primati inovativni erozije.

Znanstveni i tehnološki napredak razvijati nove proizvode za zamjenu velikih proizvodnih poduzeća tradicionalnih proizvoda, je neodoljiv ekonomski zakoni, za proizvodnju velikih razmjera je donio mnogo rizika. U današnjem svijetu, je u doba tehnološke revolucije, nove tehnologije, Novi materijali, novi proizvodi i dalje razvijati i promovirati razvoj lijevanje industriji građevinskih strojeva.

U posljednjih nekoliko godina, industriju građevinske mehanizacije dodatno ubrzati tempo razvoja, promicanje proizvodnje odljevaka povećan. 2010 Građevinski strojevi industrija prihoda će doći do 400 milijardi, što je povećanje od više od 25%; 2015. će doći do više od 890 milijarde dolara, prosječno povećanje od više od 17%, ali građevinske mehanizacije lijevanje industrije tu su još opsežan razvoj modela, uključujući: industrijska koncentracija je niska, strukturu proizvoda je iracionalan, neovisno sposobnost inovacije, oprema i unatrag tehnologije i drugih pitanja naglašena. Možemo riješiti ove probleme, korištenje ekonomije razmjera vodoravni i okomiti način razmišljanja tražiti put industrijske ekspanzije.

Skala proširenje opsega, to jest, razmjera proizvodnje i operacija sličnih proizvoda, uvođenje novih proizvoda; skala vertikalne ekspanzije, koja je, iz istraživanja i razvoja, tehnološka dostignuća u marketing iz top dnu proizvodnju i istraživanja jednokratna na industrijskom mjerilu studija.

Iz perspektive ekonomije, te dvije razine: prvo, razvoj novih proizvoda i istraživanja, oko samog proizvoda je stalna inovacija, znak je da kupca potražnje promjene kao centar kontinuirano uvođenje novih proizvoda. Drugi je proizvodni proces inovacija, organizacijska struktura inovacija, kao i upravljanje i oblik inovacije.

Naš cilj je poboljšati produktivnost i poboljšala učinkovitost upravljanja. U isto vrijeme jezgra inovacija, u isto vrijeme, usmjeren na dinamičan razvoj proizvoda i inovacija. Inženjerstvo strojeva odljevaka od regionalne karakteristike, je formirana "Yangtze River Delta" regije, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i drugim mjestima lijevanje industrije klastera. Aglomeraciji tih područja pomoći će stvoriti više prilika za suradnju, tako da trening, financija, razvoja, marketinga, izvoza i drugim aspektima interakcije, i promovirati razvoj lijevanje industriji građevinskih strojeva.

Znanstveni i tehnološki napredak razvijati nove proizvode za zamjenu velikih proizvodnih poduzeća tradicionalnih proizvoda, je neodoljiv ekonomski zakoni, za proizvodnju velikih razmjera je donio mnogo rizika. U današnjem svijetu, u doba tehnološke revolucije, nove tehnologije, Novi materijali i novi proizvodi su u nastajanju i životnog ciklusa proizvoda se skraćuje. U proteklih nekoliko desetljeća proizvod sada skraćen za godina, ili čak i mjeseci. Novi proizvodi neprestano zamjenjuju stare proizvode.

Bilo koji proizvod je razdoblje rasta, zrelosti, recesije takav proces. I životnog ciklusa proizvoda će donijeti neke rizike. Ekonomist je rekao da samo održivog tržišta, nema ni održivog proizvoda. Proizvod i tada popularna, a zatim vruće, ali i kada recesija.

Inženjerstvo strojeva lijevanje industrije, "početak uzvišen", ali lice veliko tržište prostor, razvoj novih proizvoda i Tehnička izvedba kontinuirano, s naglaskom na osnovne i napredne istraživanja, povećati sposobnost da odoljeti rizike. Rani rizik od rizika, rano rizik prijenosa, napori za smanjenje rizika gubitka: točno vrijeme životnog ciklusa proizvoda, ojačati istraživanje tržišta, istraživanje i razvoj novih proizvoda, koji je u konkurenciji na tržištu za održavanje duga - to jest, Kontinuirano inovativno razmišljanje.