Investicijsko lijevanje, Precizno lijevanje, Izglađivanje voska, dijelovi automobila, Osovina, dijelovi čelika, OEM dijelovi


Detalj proizvoda

Osnovne informacije

  • Metoda lijevanja: tlak Kristalizacija

  • Postupak: Izgubljeni odljev od voska

  • Moulding Technics: Izlijevanje tlaka

  • Primjena: Dijelovi strojeva

  • Materijal: lijevanog čelika

  • Priprema površine: Poliranje

  • Gustoća površine: Ra1.6

  • Tolerancija obrade: +/- 0.15mm

  • Standard: GB

  • Certifikacija: ISO 9001: 2008

Opis proizvoda

Specijalizirani za proizvodnju izgubljenih ulaganja vosak ulaganja i gotovih proizvoda u čeličnom i legiranom čeliku, naša tvrtka je svjetska klasa proizvođač i dobavljač ulaganja odljevaka u Kini. Sastoji se od 2 glavna postrojenja, i ljevaonica od lijevanog ljevaonica i CNC obrade tvornice koje nam omogućuju opskrbu preciznih odljevaka i gotovih proizvoda s godišnjim kapacitetom proizvodnje od preko 20.000 tona, a proizvodi se uglavnom izvoze u Europi, Americi, Japanu i drugim odredišta širom svijeta.


Sjedište naše tvrtke nalazi se u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo u Kini. Vrlo je pogodno postići povoljan geografski položaj; nalazi se oko 30 kilometara od luke Bei-lun koja je druga najveća luka u Kini i oko 15 kilometara od Lishe međunarodne zračne luke. Glavna proizvodna baza ljevaonika od lijevanog čelika nalazi se u gradu Qiucun, Fenghua, Ningbo, udaljenom 15 kilometara od sjedišta. Naša tvrtka osnovana je 1992. godine, obuhvaća površinu od 40.500 četvornih metara i sada ima više od 500 zaposlenika, uključujući 10 inženjera i 60 tehničara. Tvrtka posjeduje potpuno novi ljevaonik, koji pokriva površinu od više od 30.000 četvornih metara, a opremljena je s nekoliko suvremenih tipova štednje energije; ekološki prihvatljive proizvodne linije, uključujući potpuno automatiziranu liniju toka procesa izrade voska i ljuske, kao i dvije linije za proizvodnju toplinske obrade pećnica. Tvornica za obradu nalazi se u sjedištu tvrtke Longxing i potpuno je opremljena kompletnom i naprednom CNC obradnom opremom uključujući 20 vertikalnih i horizontalnih centara za obradu i više od 30 NC strojeva, strojna obrada je potpuno neovisna od ljevaonica lijevanja i ima neovisni tim za upravljanje i prilagođeni poslovni model koji odgovara. Osim lijevanja, kovanja i strojne obrade, ona također ima mogućnost stroja različitih profila. Naša tvrtka također ima najnapredniju i potpunu inspekciju opreme u lijevanje industrije, uključujući spektrometra, Metallographic Mikroskop, Tension Tester, Low Temperature Tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video mjerni stroj i tako dalje. S ovim naprednim postrojenjima i instrumentima možemo isporučiti najpreciznije gotove proizvode našim kupcima i proizvoditi proizvode koji zadovoljavaju sveukupne uvjete inspekcije o kemijskom sastavu, mehaničkim svojstvima, nerazornim ispitivanjima i precizno preciznim dimenzijskim pregledima.


Naši proizvodi pokrivaju širok spektar industrija, uključujući vlak; željeznica, automobil; kamiona, građevinskih strojeva, rudarskih strojeva, viljuškara, poljoprivrednih strojeva, brodogradnje, strojeva za naftu, konstrukcije, ventila i pumpi, električnog stroja, hardvera, energetske opreme i tako dalje. Sposobni smo proizvoditi proizvode prema crtežima ili uzorcima kupaca, usredotočimo se i na ugljični čelik i legirani čelik. Do danas je razvijeno i proizvedeno više od 100 sirovina i 5.000 vrsta različitih proizvoda. Upoznat ćemo različite industrijske standarde, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, njemački DIN, francuski NF, japanski JIS, britanski BS, australski AS i Association of American Railroads (AAR) i drugi industrijski standardi.


S obzirom da tradicionalne ljevaonice donose samo odljev, naša tvrtka je dovršila transformaciju i nadograđivala se u proizvođač duboke obrade s proširenim proizvodnim mogućnostima. Naše temeljne vrijednosti pružaju našim klijentima savršena rješenja, vrhunske gotove proizvode i izvrsnu uslugu korisnicima, te nastoje povećati dodanu vrijednost proizvoda za svoju osnovnu konkurentnost. Usredotočeni smo na razvoj visokokvalitetnih proizvoda za vrhunska tržišta, naši proizvodi nisu samo domaći kupci, već se izvoze u preko 30 zemalja kao što su SAD, Njemačka, Japan, Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska, Nizozemska, Australija, Kanada itd. Naši klijenti uključuju mnoge OEM kupce koji su specijalizirani za vlak, automobil i građevinske strojeve, već smo imali suradnju s više od 10 svjetskih Top 500 tvrtki kao jedan od njihovih glavnih proizvođača lijevanja u Kini.


Naša tvrtka provodi upravljanje temeljeno na informacijama koje upravlja ERP sustavom i nastojimo standardizirati naš sustav upravljanja. Mi smo i certificirani ISO9001 i TS16949, a trenutno također integriramo neke druge napredne načine upravljanja u našem sustavu, kao što su 6S, upravljanje performansama, proizvodnja mršavih proizvoda, šest sigma i sl. Osim toga, osnovali smo sustav upravljanja okolišem ISO14001 kako bi da dobije win-win situaciju za poslovanje poduzeća i socijalne koristi iz dugoročne perspektive.


Tvrtka je postavila svoj strateški cilj koji je "Vodeći razvoj u ovoj industriji, nastojeći pružiti tvrtkama koje se bave temeljnom konkurentnošću i temeljnom vrijednošću", potvrđujući svoju temeljnu konkurentnost "Vodeće ideje, napredne opreme, izvrsne QC i savršene usluge" , Pridržava se filozofije upravljanja kvalitetom: "Polazeći od potreba kupaca i završavajući s njihovim zadovoljstvom, usredotočujući se na zahtjeve kupaca i prekoračujući njihova očekivanja". S poslovnim duhom "Kretanje s vremenom, pionirski i inovativni, sklad i pobjeda, nastojanje za izvrsnošću", a temelji se na radnom stilu "Iskrenost i praktičnost, Ustrajanje neprekidno, Duhovski timski rad, postizanje veličine", naš tvrtka bi željela iskreno pozvati globalne potencijalne kupce da posjete i imaju dobru suradnju za sjajnu budućnost zajedno.


Ako ste u potrazi za ljevaonice Kine casting, lijevanje tvornica, lijevanje tvrtka, ljevaonica ulaganja ulaganja, izgubljeni ljevaonica voska, ljevaonica čelika lijevanje, precizno lijevanje ljevaonica, slobodno se obratite Qianhao Metal.