Specijalizirana za proizvodnju izgubljeni vosak investicijskih odljevaka i gotovih proizvoda u ugljičnog čelika i nisko legiranih čelika, naša tvrtka je svjetske klase proizvođača i dobavljača investicijskih odljevaka s vodom stakla procesa u Kini. Sastoji se od 2 glavni objekti, čelika lijevanje odljevaka i CNC obradni tvornica koja nam omogućuje da precizni odljevci i gotovih proizvoda s godišnji kapacitet proizvodnje od preko 20.000 tona i proizvodi se uglavnom izvoze u Europu, Amerika, Japan i druge destinacije širom svijeta.


Sjedište naše tvrtke nalazi se u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo u Kini. Je vrlo zgodan da ima povoljan geografski položaj; nalazi se oko 30 kilometara od Bei-lun luka što je druga najveća luka u Kini, i oko 15 kilometara od Lishe International Airport. Glavnim proizvodnim baza od lijevanog čelika ljevaonica smještena je u Qiucun gradu, Fenghua, Ningbo, na udaljenosti od 15 km od sjedišta. Naša tvrtka je osnovana 1992., ukupne površine 40 000 četvornih metara i sada ima više od 400 zaposlenih, uključujući 10 inženjera i 60 tehničara. Tvrtka posjeduje novi ljevaonica, koji pokriva područje od više od 30.000 četvornih metara, te je opremljen s nekoliko modernih vrsta štednje energije; ekološki proizvodne linije uključujući potpuno automatizirane vosak i ljuska stvaranje toka linije i dva mreže pojas peći toplinske obrade proizvodne linije. Obradni tvornica se nalazi u Longxing i je potpuno opremljen sa potpuni i napredne CNC strojne opreme, uključujući 20 vertikalni i horizontalni Obradni centri i više od 30 NC strojeva, strojne obrade objekt je potpuno neovisan od lijevanje odljevaka i ima tim za neovisno upravljanje i prilagođen poslovni model da odgovara. Uz lijevanje, kovanje i obrada, to također ima objekt za stroj razni; profila. Naša tvrtka također je najnaprednijih i potpuni pregled opreme u lijevanje industrije, uključujući spektrometar, metalografska mikroskop, napetost Tester, niska temperatura Tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video mjerenja za i tako dalje. Ove napredne objektima i instrumenata, smo u mogućnosti dostaviti najprecizniji gotovih proizvoda za naše kupce i napraviti proizvode koji poštuju njihov cjelokupni pregled zahtjevi na kemijski sastav, mehanička svojstva, nerazornih ispitivanja i visoko precizne dimenzije inspekcije.


Naši proizvodi pokrivaju širok spektar industrije uključujući vlak; željeznice, automobila; kamiona, građevinskih strojeva, rudarski strojevi, viličara, poljoprivrednih strojeva, brodogradnja, nafte strojevi, gradnja, ventil i pumpe, električni strojevi, hardver, energetske opreme i tako dalje. Mi smo u stanju proizvesti proizvode prema kupaca crteža ili uzoraka, fokusiramo se na oba ugljičnog čelika i nisko legirani čelik. Do danas, više od 100 sirovine i 5.000 vrsta različitih proizvoda su razvijeni i proizvedeni kod nas. Smo upoznati s različitim industrijskim standardima, kao što su kineski GB, američkom ASTM, AISI, njemački DIN, francuski NF, japanski ZIS, britanski BS, australski AS i udruge američkih željeznica (AAR) i druge industrijske standarde.


Budući da tradicionalni ljevaonice pružaju samo odljevci, naša tvrtka je dovršiti transformaciju i na duboke obrade proizvođača s proširene proizvodne kapacitete. Naše temeljne vrijednosti su pružiti našim klijentima s savršena rješenja, veliki gotovih proizvoda i izvrsne usluge kupcima, a nastoji povećati proizvoda dodane vrijednosti za svoju konkurentnost jezgre. Fokusiramo se na razvijanje kvalitetnih proizvoda vrhunskih tržišta, naši proizvodi su ne samo za domaće kupce, ali izvozi u preko 30 zemalja kao što su sad, Njemačka, Japan, Španjolska, Italija, UK, Francuska, Nizozemska, Australija, Kanada i itd. Naši klijenti uključuju mnogobrojan OEM kupci koji su specijalizirali u vlak, automobil i građevinskih mašina, smo već imali suradnju s više od 10 svjetskih Top 500 kompanija kao jedan od njihovih glavnih lijevanja dobavljača u Kini.


Naša tvrtka je izvršila informacijsko upravljanje koja pokreće ERP sustava i čine napore kako bi se standardizirao naš sustav upravljanja. Mi smo ISO9001 i TS16949 certificirani i trenutno integriranje nekih drugih naprednih načina upravljanja u našem sustavu, 6S, upravljanje učinkom, naslanjanje proizvodnje proizvodnje, Lean itd. Osim toga, uspostavili smo sustav upravljanja okolišem ISO14001 kako bi dobio win-win situacija za poduzeća performanse i socijalna davanja iz dugoročne perspektive.


Postavlja svoj strateški cilj koji je "Razvoj vodeći u ovoj industriji, nastoji pružiti lijevanje poduzeće konkurentnost jezgre i temeljna vrijednost", potvrditi svoju konkurentnost jezgre tog "vodeća ideja, napredne opreme, Odličan QC i savršena usluga". Pirjanja na filozofiju upravljanja kvalitetom te "Počevši od potrebe kupaca i kraj budu zadovoljni, s naglaskom na zahtjeve kupaca i iznad njihova očekivanja". Poduzeće duhu "U korak sa vremenom, dosad nevidenih i inovativnih, sklad i pobijediti-pobijediti, teži za izvrsnost", a temelji se na stil rada "Iskrenost i praktičnosti, ustrajan Unremittingly, timski duh, Achieving veličinu", naše Tvrtka želi iskreno pozvati globalne potencijalni kupci da posjetite i imaju dobru suradnju za sjajna budućnost zajedno.


Ako ste u potrazi za lijevanje odljevaka Kina, lijevanje tvornica, lijevanje tvrtke, investicija lijevanje odljevaka, izgubljeni vosak lijevanje odljevaka, ljevaonice čelika lijevanje, precizno lijevanje ljevaonice, slobodno se obratite Qianhao metala.