Specijalizirani za proizvodnju izgubljenih ulaganja vosak ulaganja i gotovih proizvoda u čeličnom i legiranom čeliku, naša tvrtka je svjetska klasa proizvođač i dobavljač ulaganja odljevaka u Kini. Sastoji se od 2 glavna objekta, i ljevaonica od lijevanog ljevaonica i CNC obrade tvornice koje nam omogućuju opskrbu i preciznim odljevcima i gotovim proizvodima s godišnjim kapacitetom proizvodnje od preko 20.000 tona, a proizvodi se uglavnom izvoze u Europi, Americi, Japanu i drugim destinacijama oko svijeta.


Sjedište naše tvrtke nalazi se u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo u Chini. Vrlo je pogodno za postizanje povoljnog zemljopisnog položaja; nalazi se oko 30 kilometara od Bei-lun luke koja je druga najveća luka u Kini, a oko 15 kilometara od Lishe International Airport. Glavna proizvodna baza ljevaonika od lijevanog čelika nalazi se u gradu Qiucun, Fenghua, Ningbo, udaljenom 15 kilometara od sjedišta. Naša tvrtka osnovana je 1993. godine, obuhvaća površinu od 40.000 četvornih metara i sada ima više od 500 zaposlenika. Tvrtka posjeduje potpuno novo ljevaonik, koji pokriva površinu od više od 30.000 četvornih metara i opremljen je s nekoliko modernih vrste uštede energije i ekološki prihvatljivih proizvodnih linija, uključujući potpuno automatizirani proces voska i izradu ljuske procesne linije, kao i dvije mrežaste remenaste termičke obrade proizvodne linije. Tvornica za obradu nalazi se u sjedištu tvrtke Longxing i potpuno je opremljena kompletnom i naprednom CNC obradnom opremom koja uključuje više od 20 vertikalnih i horizontalnih centara za obradu i više od 30 NC strojeva, strojna obrada je potpuno neovisna od ljevaonica lijevanja i ima neovisno upravljanje tim i prilagođeni poslovni model koji će odgovarati. Osim lijevanja, kovanja i strojne obrade, ona također ima mogućnost stroja različitih profila. Naša tvrtka također ima napredne i potpune inspekcijske opreme u industriji lijevanje, uključujući spektrometra, Metallografski mikroskop, Tension Tester, Low Temperature Tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video mjerni stroj i tako dalje. S ovim naprednim postrojenjima i instrumentima možemo isporučiti najpreciznije gotove proizvode našim kupcima i proizvoditi proizvode koji zadovoljavaju sveukupne uvjete inspekcije o kemijskom sastavu, mehaničkim svojstvima, nerazornim ispitivanjima i precizno preciznim dimenzijskim pregledima.


Naši proizvodi pokrivaju širok raspon industrija uključujući vlak i željeznicu, auto i kamion, građevinske strojeve, rudarski strojevi, viljuškar, poljoprivredni strojevi, brodogradnja, naftnih strojeva, izgradnja, ventil i pumpe, električni stroj, hardver, oprema za napajanje i tako dalje. Mi smo sposobni za proizvodnju proizvoda prema kupcima 'crteže ili uzoraka, mi se usredotočiti na oba ugljičnog čelika i legure stee l. Do danas je razvijeno i proizvedeno više od 100 sirovina i 5.000 vrsta različitih proizvoda. Upoznat ćemo različite industrijske standarde, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, njemački DIN, francuski NF, japanski JIS, britanski BS, australski AS i Association of American Railroads (AAR) i drugi industrijski standardi.


S obzirom da tradicionalni foundri es pružaju samo odljevke, naša tvrtka je dovršila transformaciju i nadograđivala se u proizvođač duboke obrade s proširenim proizvodnim mogućnostima. O ur temeljne vrijednosti pružaju našim klijentima savršena rješenja, vrhunske gotove proizvode i izvrsnu uslugu korisnicima, te nastoji povećati dodanu vrijednost proizvoda za svoju temeljnu konkurentnost. Usredotočeni smo na razvoj visokokvalitetnih proizvoda za vrhunska tržišta, naši proizvodi nisu samo za domaće kupce, već se izvoze u više od 30 zemalja kao što su SAD, Njemačka, Japan, Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska, Nizozemska, Australija itd. , Naši klijenti uključuju mnoge OEM kupce koji se specijaliziraju za vlakove, automobile i građevinske strojeve, već smo imali suradnju s nekim svjetskim Top 500 tvrtkama kao jedan od njihovih glavnih dobavljača za lijevanje u Kini.


Naša tvrtka provodi upravljanje temeljeno na informacijama koje upravlja ERP sustavom i nastojimo standardizirati naš sustav upravljanja. Mi smo i certificirani ISO9001 i TS16949, a trenutno također integriramo neke druge napredne načine upravljanja u našem sustavu, kao što su 6S, upravljanje performansama, proizvodnja lean proizvodnje itd. Osim toga, osnovali smo ISO14001 sustav upravljanja okolišem kako bi dobili win-win situacija za poslovanje poduzeća i socijalne beneficije s dugoročne perspektive.


Tvrtka je postavila svoj strateški cilj koji je "Vodeći razvoj u ovoj industriji, nastojeći pružiti tvrtkama koje se bave temeljnom konkurentnošću i temeljnom vrijednošću", potvrđujući svoju temeljnu konkurentnost "Vodeće ideje, napredne opreme, izvrsne QC i savršene usluge" , Pridržava se filozofije upravljanja kvalitetom: "Polazeći od potreba kupaca i završavajući s njihovim zadovoljstvom, usredotočujući se na zahtjeve kupaca i prekoračujući njihova očekivanja". S poslovnim duhom "Kretanje s vremenom, pionirski i inovativni, sklad i pobjeda, nastojanje za izvrsnošću", a temelji se na radnom stilu "Iskrenost i praktičnost, Ustrajanje neprekidno, Duhovski timski rad, postizanje veličine", naš tvrtka bi željela iskreno pozvati globalne potencijalne kupce da posjete i imaju dobru suradnju za sjajnu budućnost zajedno.