Specijalizirana za proizvodnju izgubljenih voska ulaganja odljevaka i strojno dijelovi u ugljični čelik i legirani čelik, naša tvrtka je velika profesionalna ulaganja lijevanje ljevaonica sa snažnim mogućnosti obrade u Kini. Sastoji se od 2 glavna postrojenja, oba ljevaonica čelika i ljevaonica CNC obrade koji nam omogućuju opskrbu precizno lijevanje dijelova s godišnjim kapacitetom od preko 20.000 tona, a proizvodi se uglavnom izvozi u Europi, Americi, Japanu i drugim destinacijama širom svijeta.

 

Naša tvrtka osnovana je 1993. pokriva ukupnu površinu od oko 40.000 četvornih metara i ima oko 400 zaposlenih. Sjedište se nalazi u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo u Kini. Vrlo je prikladno postići s povoljnim zemljopisnim položajem; nalazi se oko 40 kilometara od luke Bei-lun koja je druga najveća luka u Kini i oko 25 kilometara udaljena od međunarodne zračne luke Lishe. Baza za lijevanje nalazi se u Fenghui, Ningbo, na udaljenosti od 20 kilometara od sjedišta, ljevaonica je opremljena s nekoliko vrsta energetski štedljivih i ekološki prihvatljivih proizvodnih linija, uključujući automatske ili poluautomatske proizvodne linije ključnih procesa: vosak izrada, izrada školjke, lijevanje, toplinska obrada. Tvornica strojne obrade nalazi se u sjedištu i potpuno je opremljena kompletnom i naprednom CNC obradnom opremom, uključujući 30 vertikalnih i horizontalnih obradnih centara, te više od 30 CNC strojeva i 50 drugih strojeva za obradu., Pogon za obradu je potpuno neovisan od ljevaonice ljevaonice i ima neovisan upravljački tim i prilagođeni poslovni model. Osim lijevanja, kovanja i strojne obrade, opremljen je i strojem za različite profile. Naša tvrtka također ima puno naprednih inspekcije opreme, uključujući i spektrometar, Metallographic mikroskop, Tension Tester, niske temperature Tester, X-ray Tester, MPT, UT , CMM, Video Mjerni stroj nd tako dalje. S tim naprednim objektima i instrumentima, u mogućnosti smo našim kupcima isporučiti visokokvalitetne odljevke i izraditi proizvode koji ispunjavaju sveobuhvatne zahtjeve inspekcije o kemijskom sastavu , mehaničkim svojstvima, nedestruktivnim ispitivanjima i visokopreciznim dimenzijskim pregledima.

 

Naši proizvodi pokrivaju širok raspon industrije, uključujući željezničke i željezničke, automobile i kamione, građevinskih strojeva, rudarskih strojeva, viličara, poljoprivrednih strojeva, brodogradnje , strojeva za naftu, izgradnju, ventil i pumpe, električni stroj, hardver, energetska oprema i tako dalje. Mi smo sposobni proizvesti proizvode prema kupcima 'crteža ili uzoraka, mi se usredotočiti na oba ugljičnog čelika i legiranih stee l. Do danas smo razvili i proizveli više od 100 sirovina i 5.000 različitih proizvoda. Upoznati smo s materijalnim standardima mnogih zemalja, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, njemački DIN, europski EN, japanski JIS, britanski BS, Australian AS i Udruga američkih željeznica (AAR) i drugi industrijski standardi.

 

S obzirom na to da su tradicionalni temelji samo gruba obrada, naša tvrtka je dovršila transformaciju i nadogradila se na proizvođača duboke obrade s proširenim proizvodnim mogućnostima. O ur temeljne vrijednosti pružaju našim klijentima s perfec t cjelovita rješenja, veliki gotovih proizvoda i izvrsne usluge kupcima, te nastoji povećati dodanu vrijednost proizvoda za svoje osnovne konkurentnosti. Usredotočeni smo na razvoj visokokvalitetnih proizvoda za vrhunska tržišta, naši proizvodi nisu samo za domaće kupce, nego se izvoze u preko 30 zemalja kao što su SAD, Njemačka, Japan, Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska, Nizozemska, Australija i sl. , Naši klijenti uključuju mnoge OEM kupce koji se specijaliziraju u željezničkim, automobilskim i građevinskim strojevima, već smo imali suradnju s nekim od 500 najvećih svjetskih tvrtki kao jednim od glavnih dobavljača lijevanog čelika u Kini.

 

Naša tvrtka je provela upravljanje informacijama temeljenim na ERP sustavu i trudimo se standardizirati naš sustav upravljanja. Mi smo certificirani po ISO9001 i TS16949, a trenutno integriramo i neke druge napredne načine upravljanja u naš sustav, kao što su 5S, upravljanje performansama, proizvodnja vitke proizvodnje itd. Osim toga, uspostavili smo sustav upravljanja okolišem ISO14001 kako bismo dobili situacija u kojoj svi dobivaju za uspješnost poduzeća i društvene koristi iz dugoročne perspektive.

 

Tvrtka je postavila svoj strateški cilj koji je “ Vodeći razvoj u ovoj industriji, nastojeći pružiti poduzeće koje se bavi lijevanjem temeljne konkurentnosti i temeljne vrijednosti ”, potvrđeno je svojom konkurentskom osnovom da “ Vodeće ideje, napredna oprema, izvrsna kontrola kvalitete i savršene usluge ” , Pridržava se filozofije upravljanja kvalitetom koja “polazi od potreba kupaca i završava njihovim zadovoljstvom, fokusirajući se na zahtjeve kupaca i premašujući njihova očekivanja”. S poduzetničkim duhom " Kretanje s vremenom , pionirski i inovativni, harmonija i win-win, težnja za izvrsnošću", a na temelju radnog stila "Iskrenost i praktičnost, ustrajnost neumorno, timski rad, postizanje veličine", tvrtka želi iskreno pozvati globalne potencijalne kupce da posjetite i imaju dobru suradnju za sjajnu budućnost zajedno.